Nieuws en ontwikkelingen

Blijf op de hoogte van onze laatste trends en ontwikkelingen

Nieuwe doekcollectie

De nieuwe doekcollectie is binnen!

Novizon werkt al jaren naar volle tevredenheid met Dickson zonweringdoek. Doordat het doek door-en-door gekleurd is (dus niet geverfd) en voorzien van een goede coating, is dit doek de beste keuze voor jarenlang genieten van de zonwering.

Dit voorjaar is de nieuwe doekencollectie gelanceerd. En hoe: Nieuwe doekdesigns die pure klasse uitstralen. Stijlvol en aansprekend voor jong en oud. En om dit onder de aandacht van groter publiek te brengen heeft Dickson een heuse eigentijdse reclamefilm geschoten.

Laat u vermaken door deze prachtige beelden:

Lees meer


Medische zonwering

intro image

Lichtintolerantie

Mensen met visuele beperkingen hebben vaak snel last van het sterke zonlicht. Worden de klachten te ernstig, dan raadpleegt men een oogarts. Soms is er sprake van een blijvende aandoening met geen of weining behandelmogelijkheden. In zo´n situatie wordt er gekeken hoe de omgeving aangepast kan worden aan de patient.

Er zijn testcentra waar de lichttolerantie van de patient gemeten kan worden. Op basis van die resultaten kan er een advies uitgebracht worden voor verduisterende aanpassingen, zoals de ´medische´ zonwering.

Met behulp van het testrapport kan Novizon u van dienst zijn om een passende oplossing aan te dragen. De onderstaande foto´s geven een indruk van een dergelijke situatie waar wij recent de aanpassingen hebben aangebracht.

Lees meer


Welkom in onze nieuwe digitale showroom

U bent aangeland in onze digitale showroom. Wellicht is dit uw eerste kennismaking, laten we er daarom een warm welkom van maken.

Lees meer


Vul uw eigen inhoud in.