Paneelgordijnen

Washi raambekleding

Washi betekent letterlijk ‘Japans Papier’. Washi wordt voornamelijk gemaakt van de zachte binnenbast en de vezels van planten en bomen. Deze bast en vezels zorgen voor prachtige structuren en dessins in het papier. Washi is verkrijgbaar in twee soorten: laminated washi en woven washi. Laminated washi is aan beide zijden voorzien van een gelamineerde laag, welke er voor zorgt dat het materiaal een stevige structuur krijgt en eenvoudig te reinigen is. 

Laminated Washi

Laminated washi komt in een soepele of in een stevige (Laminated washi plus) uitvoering. Deze laatste is alleen geschikt voor toepassing als paneelgordijn of als afscheiding tussen twee ruimtes. 

Woven Washi

Woven washi is een puur natuur product. Het bestaat uit fijne gedraaide washi strookjes die door ragfijne garendragen geweven worden. De fijne weefstructuur zorgt voor een stevig materiaal dat, net als laminated washi, zeer geschikt is voor toepassing als rolgordijn en paneelgordijn. 

Het is mogelijk om bepaalde segmenten in uw product in een verschillende kleur te laten maken, passend bij de sfeer die u wilt creëren. We nodigen u uit om eens in onze showroom te kijken en informeert u gerust naar de mogelijkheden.

paneelgordijnen washi raambekleding apeldoorn zonwering
paneelgordijn apeldoorn
paneelgordijn apeldoorn novizon
paneelgordijn zonwering apeldoorn
paneelgordijnen apeldoorn

Vul uw eigen inhoud in.