Horren

Horren houden vliegen, wespen, muggen en ander klein vliegend ongedierte buiten. Uw hor kan worden uitgevoerd met verscheidene soorten horgaas. Zo is het mogelijk om naast enkel insectenwerend horgaas ook horgaas met een zonwerende functie te plaatsen. Horren kunnen daarnaast ook pollen tegenhouden en uw hooikoorts symptomen doen verminderen. Informeert u in onze showroom naar de mogelijkheden. Mocht u zich verder willen verdiepen in de verschillende soorten en typen horren, kom dan gerust langs in onze showroom.

horren apeldoorn
plisse hordeur apeldoorn

Plissé hordeur

Het unieke plisségaas van deze hordeur geeft een extra fraaie dimentie aan elk interieur en is daarnaast enigszins zonwerend. Bovendien is het beter zichtbaar, waarmee wordt voorkomen dat iemand per ongeluk tegen het gaas aan loopt. Mocht dit onverhoopt toch gebeuren, dan is het gaas eenvoudig in de geleider terug te plaatsen, zonder dat de hordeur voor reparatie terug moet.Het horgaas is duurzaam gevouwen, bestand tegen rotting en UV-straling en voorzien van ijzersterke nylon spandraden.

De maximale breedte voor een plissé hordeur is 2.60 meter (2 x 1.30 meter). Deze hordeur is daarmee ideaal als afscherming voor uw schuifpui of terrasdeuren. 

Klik hier voor de productfolder

Wij verkopen alle soorten horren: (inzet)horren voor normale ramen, (VELUX) dakramen en draaikiepramen, vaste horen, rolhorren, (rol)hordeuren en plissé hordeuren. Komt u voor meer informatie en voor een overzicht van onze producten gerust langs in de winkel.

Vul uw eigen inhoud in.