Rolgordijnen

Mensen zijn gevoelig voor sfeer. Een sfeervolle omgeving kan bijvoorbeeld zorgen voor een goed humeur, rust nieuwe energie en inspiratie. Met rolgordijnen kunt u spelen met licht en kleur om op die manier de sfeer in iedere ruimte van uw huis naar eigen wens aan te passen. 
Rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten stoffen: verduisteringsstoffen, technische stoffen (geschikt voor beeld- schermgebruik), transparante stoffen en dakraamstoffen.
Rolgordijnen zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan kleuren en kunnen met accessoires worden uitgerust om zo uw persoonlijke sfeer te creëren.

rolgordijn apeldoorn bestellen novizon
rolgordijn apeldoorn

Duo rolgordijnen en Facette rolgordijnen

Het Duo rolgordijn is een veredeling van het bekende normale rolgordijn. De stof heeft afwisselend transparante en niet-transparante banen die langs elkaar schuiven. Daardoor kunnen zowel de lichtinval als de gewenste mate van privacy uitstekend geregeld worden.

Nog verfijnder is het Luxaflex Facette gordijn. Dit rolgordijn kent ook transparante en niet-transparante banen, maar met veel smallere openingen. De Facette combineert hierdoor de functionaliteit van jaloezieen, met de huiselijkheid van stoffen gordijnen. 

rolgordijnen apeldoorn novizon

Vul uw eigen inhoud in.