Zonbescherming dakraam

Wij verkopen alle producten en accessoires voor de buitenzijde van uw VELUX-dakraam, zoals screens en rolluiken. De handmatig en elektrisch bediende zonweringen en de rolluiken en zonnescreens op zonne-energie bieden een ongeëvenaard gemak in gebruik. De zonwering op zonne-energie heeft een zonnepaneel bevestigd aan de buitenzijde van de cassette, die daglicht opvangt om zo de batterij van stroom te voorzien.

dakraam zonbescherming buitenkant
dakraam zonnepaneel
rolluiken zonwering

Rolluiken stoppen (in gesloten toestand) het zonlicht voordat deze het glas bereiken. Hierdoor ontstaat een prettig binnenklimaat en kunt u verkoeling zoeken wanneer de warmte u teveel wordt. Daarnaast isoleren ze tegen warmteverlies in de winter.
Wanneer het nodig is het daglicht buiten te houden, zijn rolluiken het meest geschikte product. In gesloten toestand wordt het daglicht volledig buitengesloten. Rolluiken verminderen lawaai van buitenaf. Zo kunt u ongestoord genieten van uw nachtrust, zelfs als het buiten onguur weer is. Mocht u enkel de zon van uw dakraamvenster willen weren, dan voldoet een zonnescreen ook. 

In gesloten toestand warmt het dakvenster minder op, wat beter is voor uw ruit, het houtwerk van uw dakvenster en het lijstwerk. Daarnaast verkleurt uw raamdecoratieproduct minder snel onder invloed van de zon. Voor de beste warmtewering dienen de zonnestralen gestopt te worden voordat deze het glaselement bereiken. Daarom worden Velux warmtewerende producten aan de buitenzijde bevestigd. 

Van hete zomers tot heftige stormen: deze producten worden jaar in jaar uit blootgesteld aan extreme en uiteenlopende weersomstandigheden. Wij garanderen daarom dat deze producten duurzaam zijn. 

Bekijk hier een overzicht van producten voor de zonnewering aan de binnenkant van uw dakraam.

Vul uw eigen inhoud in.