Terrasschermen

De onderstaande schermen zijn slechts een kleine greep uit ons assortiment. Wij verkopen een keur aan merken en soorten terrasschermen. Komt u voor een volledig overzicht gerust eens langs in onze showroom. 

Brustor B-25

Novizon is exclusief Brustor-dealer. De Brustor B-25 is een volledig gesloten casettescherm dat door zijn kleine afmetingen en fraaie vormgeving als gegoten zit op iedere gevel, met een uitval van maar liefst 3,5 meter.
Dit scherm is vervaardigd uit corrosiebestendig poedergelakt geëxtrudeerd aluminium en verder zijn alle onderdelen van roestvrij staal. Dankzij de perfect sluitende cassette zijn doek en onderdelen optimaal beschermd tegen alle weersomstandigheden. Dit scherm is zeer geschikt voor zowel projecten als voor de particulier. Dit scherm kan een maximale breedte hebben van 7 meter als enkele luifel en 13 meter als dubbele luifel. Het scherm kan geleverd worden met een windwerk of met een optionele motor. Mocht u een motor wensen, dan zijn er vele opties voor de bediening. Hierbij moet u denken aan (inbouw)schakelaars, afstandsbedieningen en zon- en windmeters.

terrasscherm brustor b-25 apeldoorn
zonnescherm terras B-25 elite brustor
twinstor brustor zonnescherm terras

Brustor Twinstor

De Twinstor is een ideale manier om het schaduwoppervlak op uw terras te vergroten. De twinstor bestaat uit twee knikarmschermen met gesloten cassettes. Deze schermen zijn onderling verbonden en werken zodoende als één scherm. De maximale breedte is 6 meter met een uitval van maximaal 6 meter (3 meter aan beide zijden). Als u geïnteresseerd bent in dit scherm, loopt u dan gerust eens bij ons binnen om dit scherm te bekijken. 

Vul uw eigen inhoud in.