Plisségordijnen

Plisségordijnen zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan stoffen. Zo zijn er stoffen met een reflecterende laag voor een optimale licht- en warmteregeling of stoffen die een vuilwerende of anti-bacteriële behandeling hebben ondergaan. Er zijn transparante, half-transparante, dichte en verduisterende stoffen en het is mogelijk om twee stofkwaliteiten in één product te combineren. Zo kunt u bijvoorbeeld een dag- en nachtsituatie creëren door middel van transparante en verduisterende stoffen, een ideale oplossing voor kinderkamers en slaapkamers.
Plisse shades zijn tijdloze producten die prachtig passen in ieder interieur en in iedere leefruimte. Plisségordijnen zijn geschikt voor standaard ramen, maar bieden ook dé oplossing voor bijzondere ramen, zoals schuine, ronde of driehoekige vensters. Informeert u bij ons in de showroom naar de mogelijkheden. 

Top down-Bottom up Plisségordijnen

Een praktische en decoratieve uitvoering is de Top down-Bottom up uitvoering. Dit model is bedienbaar van boven naar beneden en van beneden naar boven. Dit zorgt voor optimale privacy in combinatie met een geoptimaliseerde lichtinval.

plissegordijn top down

TruFit montagesysteem

TruFit is het nieuwste montagesysteem van Luxaflex, speciaal ontwikkeld om de steeds vaker toegepaste draai-kiepramen op een subtiele manier te voorzien van decoratieve zonwering.

De voordelen van TruFit op een rijtje:
- Boren en schroeven in het kozijn is niet meer nodig;
- Geschikt voor vele soorten ramen;
- Geschikt voor ramen tit 128cm breed en 220cm hoog;
- Ontworpen om op de meest voorkomende kozijntypes te passen;
- Handgreep bediening, waardoor veiliger voor baby´s, jonge kinderen en huisdieren;
- Perfect toepasbaar voor Top down-Bottom up en combinaties;
- Beschikbaar voor de Luxaflex 25mm Duette en 20mm Plissé collectie.


TruFit.JPG
plissegordijn plisseshades

Vul uw eigen inhoud in.