Lamellen

Lamellen zijn een uitstekende en sfeervolle zonwering. Doordat u de stand van de lamellen kunt aanpassen heeft u volledige controle over de hoeveelheid direct licht die u in de ruimte brengt. Lamellen zijn zeer geschikt voor schuifpuien en grote glaspartijen. Ook voor ramen met afwijkende vormen zijn lamellen de perfecte keus. Denk hierbij o.a. aan schuine ramen, erkers en hoekramen. Lamellen zijn verkrijgbaar in textiel, pvc en aluminium.

lamellen apeldoorn
textiel lamellen apeldoorn

Textiel lamellen

Er is een ruim aanbod in de sfeervolle collectie textiel lamellen. De collectie bevat mooie naturelle en frisse kleuren in verschillende transparanties. De weefsels zijn fijn en de structuren mooi. Er zitten diverse kwaliteiten in de collectie: brandvertragende, gemetalliseerde en vuilwerende kwaliteiten.

Een bijzondere kwaliteit is Greenscreen. Dit materiaal is gemaakt van 100% polyester. Het hangt mooi en is makkelijk in het onderhoud. Screendoek geeft een prachtige lichtfiltering en heeft een moderne uitstraling. Een andere aparte serie zijn de naturals. Deze serie bevat items van papier. Deze zorgen voor een mooie natural look, perfect passend in de natuurtrend. 

Textiel lamellen zijn leverbaar in 89 en 127 mm lamelbreedte. 

Aluminium lamellen

Aluminium lamellen bieden veel voordelen: ze zijn vormvast, vochtbestendig, brandvertragend en goed te reinigen. De SUNWAY collectie bevat lamellen met bijzondere finishes, die ieder hun eigen uitstraling hebben. De uni-lamellen zijn bijvoorbeeld leverbaar met een glanzende, matte, suêde-achtige en hamerslag afwerking. Ook de geperforeerde kwaliteit ontbreekt niet. Ook hier kunt u kiezen uit mooie tijdloze naturellen en frisse trendy kleuren. 

Aluminium lamellen zijn leverbaarin 50, 70 en 89 mm lamelbreedte.

Kunststof lamellen

Ook kunststof lamellen bieden veel voordelen: ze zijn brandvertragend, makkelijk te reinigen en vochtbestendig, wat ze uitermate geschikt maakt voor toepassing in badkamers en keukens. Ook in de collectie kunststof lamellen zijn een aantal speciale finishes te vinden zoals parelmoer, linnenstructuur en geperforeerde lamellen, in naturelle kleuren.

Kunststof lamellen zijn leverbaar in 52, 70, 89 en 127 mm lamelbreedte.

lamellen kopen apeldoorn

Vul uw eigen inhoud in.